logo
Belgium Got Game
Welcome Guest! To enable all features please INDIEN JE NIET KAN INLOGGEN, GELIEVE EEN MAIL TE STUREN NAAR: INFO@THISISBASKETBALL.BE - VERMELD USERNAME! Aanmelden or Registreren.

Notification

Icon
Error

gevaar voor malware
fristie Offline
#1 Gepost : vrijdag 20 februari 2009 21:24:07(UTC)
Rang: Starter
fristie

Lid sinds: 12/07/2008(UTC)
Berichten: 293
Punten: 859
Locatie: Kessel-Lo
Als ik naar het dit topic ga krijg ik volgende boodschap van mijn browser:

Waarschuwing: het bezoeken van deze site kan uw computer beschadigen.
De website op forums.thisisbasketball.be bevat elementen van de site www.pix-hoster.com, die malware lijkt te hosten. Dat is software die uw computer kan beschadigen of zonder uw medeweten acties kan uitvoeren. Als u een site die malware bevat alleen al bezoekt, kan uw computer worden geïnfecteerd.
Ga voor meer informatie over de problemen met deze elementen naar de Diagnosepagina voor Safe Browsing van Google voor www.pix-hoster.com.
Meer informatie over hoe u uzelf online kunt beschermen tegen schadelijke software.

Ik wou dit jullie gewoon even melden. Ik heb het in het verleden nog meegemaakt op andere plaatsen op het forum
Sponsor
Gebruikers die dit onderwerp bekijken
Guest
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen enquêtes creëren.
Je kunt hier niet stemmen op enquêtes.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
Deze pagina is gegenereerd in 0.026 seconden.